Hummel - ny drakt- og utstyrsleverandør fra 2019

Det er med stor glede vi endelig kan offentliggjøre at Hummel blir Ganddal ILs nye drakt- og utstyrsleverandør i perioden 2019-2021!

Etter lengre tids sondering, diskusjon og forhandlinger er det endelig inngått ny drakt- og utstyrsavtale for Ganddal IL. Vi vurderte flere alternative leverandører, men til slutt falt valget ned på det danske merket Hummel. Hummel ble opprettet i 1923 i Tyskland, men ble i 1975 oppkjøpt av sin danske importør og flyttet da sitt hovedkontor til Århus.

Siden Ganddal IL er et fleridrettslag var det spesielt viktig å finne en anerkjent, solid og trygg leverandør som kunne tilby kolleksjoner og utstyr til en størst mulig del av klubben. Hummel har gjennom utallige år vist seg som nettopp dette gjennom sine avtaler med fotballstorheter som Real Madrid, Tottenham, Werder Bremen og Dansk Boldspil-Union samt med store og ledende håndball-lag som Füchse Berlin, MVM Veszprém og RK Vardar.

For fotballgruppa skal de nye draktene tas i bruk til sesongstart 2019. De eldste lagene vil bli prioritert først siden mange av disse er involvert i vinterserie tidlig på året. For barnelagene skal draktene være på plass før Grønt Gras/første seriekamp. Håndballgruppa vil utføre skiftet litt gradvis, men alle lag skal være over i Hummel-kolleksjon til seriestart i august/september 2019.

Som de siste år er det Hetland Sport som er mellomleddet og stedet hvor klubben og våre medlemmer får kjøpt kolleksjonen. Hummelkolleksjonen vil imidlertid ikke være tilgjengelig for kjøp før januar 2019!

Nærmere info om klubbkolleksjon, salgsstart og oppstarts kampanjer vil komme så snart dette er tilgjengelig!

Neste steg for klubben blir nå å inngå avtaler med de sponsorene som skal få lov til å være med og pryde den flotte røde drakta. For spørsmål og/eller tips om sponsorater ta kontakt med Stig Øglend (leder@ganddal-fotball.com) eller Kjetil Sigurdsen som er ansvarlige for denne jobben.

Støtt oss via Grasrotandelen

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift